Sosul bechamel cu bere este o alta varianta de bechamel, cu un gust mai aromat si suav.
Mod de preparare:
Ouale spalate si uscate se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul, cu un praf de sare, adaugand treptat berea, faina, sarea si piperul si amestecand continuu pentru a elimina cocolasele si a obtine o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase. Se poate pastra la rece pnana la utilizarea pe preparate.
Bechamelul se foloseste la preparate cu paste sau pentru marinarea carnii de pui, vita, porc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii