Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc iar cand s-a topit se adauga faina si se amesteca repede si bine pana se incorporeaza faina in unt, apo
Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc iar cand s-a topit se adauga faina si se amesteca repede si bine pana se incorporeaza faina in unt, apoi se toarna cate putina supa sau apa rece, amestecand continuu. Se adauga sare, iar cand sosul este bine legat, se ia de pe foc si se incorporeaza galbenusul amestecat cu zeama de lamaie.
In acest sos se pot adauga ciuperci, branza rasa, capere, rosii, sparanghel, conopida. Sosul se poate folosi si la prepararea sufleurilor.
Alte retete:
Sos de smantana Cartofi la cuptor Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa