Sos alb-rece

Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • 100g smintina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca aspic

Mod de preparare

Se topeste untul. Se adauga faina, sare,

piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.


Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri Magice de Craciun

Pentru ca le-am facut cu un scop anume, adica sa le daruiesc, le-am numit magice.  ''Prietenii Domeniului Cantacuzino...

Desert fursecuri Magice de Craciun
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa