Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml de lapte
  • 4 linguri de faina alba
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • putin zahar
  • patrunjel
  • 100 g unt.

Mod de preparare

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute, se adauga sare, piper, nucsoara rasa, putin zahar, patrunjel tocat si 100 g unt. Se amesteca sa se topeasca fara sa mai fiarba si, dupa dorinta, se pot adauga 2 galbenusuri.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca