Sos de ou

Se fierb 2 oua rascoapte. Se da galbenusul prin sita, se pune o lingurita de mustar, un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu untdelemn. C

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • lamaie
  • un castravete in otet
  • untdelemn
  • cozi de ceapa

Mod de preparare

Se fierb 2 oua rascoapte. Se da galbenusul prin sita, se pune o lingurita de mustar, un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu untdelemn. Cand e gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si putine cozi de ceapa, toate taiate fin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...