Sos muselin (imitatie)

Se prepara un sos alb mai subtire si se amesteca fierbinte cu 1-2 galbenusuri crude, sare si zeama de lamiie, dupa gust. Acest sos este mai gustos dac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 galbenusuri
  • zeama de lamiie
  • sos alb
  • sare

Mod de preparare

Se prepara un sos alb mai subtire si se amesteca fierbinte cu 1-2 galbenusuri crude, sare si zeama de lamiie, dupa gust. Acest sos este mai gustos daca se stinge numai cu lapte sau cu zeama de carne
Se serveste la rasol de pasare, peste, sparanghel etc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca