Sos pentru salata de peste

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana lapte
  • 2 linguri orez macinat
  • o lamaie
  • o ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin.

Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin.

Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos.

In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase)
Se serveste rece

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni