Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si uleiul, amestecand mereu pana se fac
Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si uleiul, amestecand mereu pana se face un sos dens. Se adauga verdeata tocata (o lingurita) si un galbenus rascopt si zdrobit cu dosul lingurii de lemn si se amesteca totul.
Se serveste la carne fiarta.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa