Sos romanesc cu untura si ceapa

Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina si ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura de untura
  • un varf de cutit de faina
  • ceapa
  • apa sau supa.

Mod de preparare

Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina si ceapa taiata marunt. Totul se subtiaza cu apa sau supa. Dupa ce fierbe, timp de o jumatate de ora, se strecoara prin sita, se condimenteaza.


Sosul romanesc se serveste cu chiftele marinate, ardei umpluti sau tocana.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa