Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza
Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza sosul obtinut si se pipereaza dupa gust.
Se serveste langa peste sau legume sote. Este gustos langa sparanghel, salate sau sandviciuri.
Alte reteta sos recomandate
Sos ciuperci
Sos de spanac
Dressing salata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii