Sos usor de hrean

Sosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Aveti nevoie de smantana si hrean.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 lingurita otet
  • sare.

Mod de preparare

Sosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Pentru aceasta reteta de sos se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.


Sosul de hrean se servrste cu carne, peste, salate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...