Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie

Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini bune de rozmarin proaspat
  • zdrobit
  • 6 catei de usturoi
  • zdrobiti
  • 10 linguri de ulei de masline
  • 3 lamai
  • taiate in jumatate
  • stoarse si cu coaja zdrobita
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea la marinat oentru cateva ore la rece. Rolull unei marinate este foarte important. Pe langa faptul ca da o aroma deosebita preparatului final, va fragezi carnea si nu va permite ca aceasta sa se usuce in cuptor sau pe gratar.

Alte retete recomandate:

Ravioli cu ciuperci, sos de smanatana si ciuperci si friptura de vita

Varza la cuptor

Tocanita de vita cu cartofi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca