1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi, dar nu economisiti,ci di
1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi)
2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi, dar nu economisiti,ci din belsug.
3. In aceasta marinata se pune carnea cu o seara inainte, iar a doua zi se pune sare si la gratar cu ea dupa cum doriti.
Eu am facut frigarui cu curry, printre care am pus ceapa si ardei si au iesit f. bune.
Pofta buna!
Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj