Salsa Loca

Salsa Loca este un sos de inspiratie mexicana, ideal pentru condimentarea fripturilor. Se poate servi si ca atare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr boabe de porumb (daca nu aveti proaspete si fierte sunt bune si cele din conserva)
  • 200 gr boabe de fasole (*idem boabe de porumb)
  • 2 tije de telina
  • 1/2 lingurita de chilli
  • 1/2 lingurita de chimen
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 ligurita de piper negru
  • 1 lingura de patrunjel verde
  • tocat
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • cca 100 gr banza mucegaita (blue cheese)

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca intr-un castron mare, dupa care se lasa la rece cca 30 de minute inainte de servire.


Salsa Loca se poate servi fie cu tortillas, fie alaturi de o friptura la gratar.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca