Sos alb picant cehoslovac

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 800 g:
  • supa de carne - 200 ml sau 200 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita/gaina
  • margarina - 60 g
  • lapte - 100 ml
  • telina radacina - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 75 g
  • castraveti acri - 100 g
  • faina - 50 g
  • zahar - 20 g
  • otet - 1 lingurita
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.

Sosul alb picant cehoslovac se serveste cald, la preparatele din carne.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide