Sos cu ceapa si usturoi

Ingredientele se amesteca si se gatesc alaturi de pestele dorit.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe taiate
  • 1 lingurita de piper
  • 1 legatura de patrunjel taiat
  • 2 capatani de usturoi tocat
  • 2 liguri de ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si se gatesc alaturi de pestele dorit.
Desi foarte potrivit pentru peste, acest sos se mai poate adauga la salate, legume, paste, precum si la carnea de pui.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa