Sos cu fileuri de ansoa si castraveciori

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri fierte
  • 200 gr. ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • 1 conserva de sardele sau 2-3 fileuri de ansoa
  • 2-3 castraveciori
  • patrunjel verde tocat marunt
  • otet sau zeama de lamiie

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de oase. Se adauga castraveciorii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. Se amesteca totul cu maioneza si cu mustarul. Daca sosul este prea legat, se adauga putin otet sau zeama de lamiie. Vara, se pot adauga citeva frunzulite de tarhon tocate marunt.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Imi place mult sa fac astfel de placinte sarate cu branzeturi, pentru ca ai mei le adora si sunt practice de luat si la...

Placinta cu spanac, urda si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni