Sos cu otet

Se pune la fiert otetul cu o ceapa mijlocie taiata fin, se lasa sa scada la jumatate. Se face si un rantas rumenit din jumatate de lingura de unt cu j

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • otet
  • o ceapa
  • unt
  • faina
  • zeama de carne

Mod de preparare

Se pune la fiert otetul cu o ceapa mijlocie taiata fin, se lasa sa scada la jumatate. Se face si un rantas rumenit din jumatate de lingura de unt cu jumatate de lingura de faina. Se stinge cu trei cesti de zeama de carne. Se adauga otetul fiert, se lasa sa fiarba un sfert de ora. Se trece prin sita si se adauga patrunjel si piper.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mucenici umpluti cu nuca

 m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/  "Aluaturi...

Desert mucenici umpluti cu nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca