Sos de busuioc

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca de ulei
  • o lingura de faina
  • o ceasca de apa
  • 2 lingurite de busuioc uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic, pina se ingroasa. Se adauga busuioc si se potriveste de sare si piper. In acest mod se pot prepara si sosurile de marar, cimbru, tarhon, salvie.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...