Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul carnii, se adauga sminti
Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul carnii, se adauga smintina si se fierbe la foc moale timp de 5-10 minute. In acelasi timp, se prepara hreanul: intr-o craticioara mica sau in tigaie se pun 1 lingura de unt proaspat, 2 linguri de hrean ras si se prajesc usor. Apoi se toarna 1-2 linguri de otet (in functie de taria lui) si o cantitate egala de apa sau supa de carne. Se adauga o foaie de dafin, 5-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute) si se pune pe foc pina scade de tot. Hreanul fiert astfel se pune in sosul preparat, se lasa sa dea un clocot si dupa ce s-a luat de pe foc, se sareaza, se adauga o bucatica de unt si se amesteca.
Se serveste cu rasol de vaca, de carne sarata, de berbec, de porc si limba
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii