Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa c
Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa ce a mai fiert putin, se adauga smintina si se mai da citeva clocote. Se da la o parte. Dupa gustul fiecaruia se mai poate adauga la urma putin otet clocotit cu sare si zahar.
Se serveste pe linga rasol de carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii