Sos de hrean

Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina hrean
  • 1/2 pahar smintina
  • 1 lingura unt
  • otet
  • sare
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa ce a mai fiert putin, se adauga smintina si se mai da citeva clocote. Se da la o parte. Dupa gustul fiecaruia se mai poate adauga la urma putin otet clocotit cu sare si zahar.
Se serveste pe linga rasol de carne

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa