Sos de mustar

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca bine. Se pune mustarul, sarea, piperul, zaharul. Se toarna incet apa sau zeama de legume. Se lasa sa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 70 g unt
  • 1 lingura plina faina
  • 1/2 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • otet sau lamaie
  • putin zahar pudra
  • 1 ceasca apa sau zeama de legume

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca bine. Se pune mustarul, sarea, piperul, zaharul. Se toarna incet apa sau zeama de legume. Se lasa sa fiarba, amestecand mereu. Se poate acri dupa gust cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...