Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare.
Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, amestecand continuu pentru a evita formarea cocoloaselor. Se adauga mustarul si zaharul. Se continua fierberea 8-10 minute.
Sosul de mustar ardelenesc se serveste cald, la rasol de vita, pasare, limba, etc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii