Sos de patrunjel

Se caleste usturoiul in untul topit. Se caleste si faina, se adauga patrunjelul tocat si laptele si se fierbe pina se ingroasa.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g faina
  • 3 lingurite patrunjel
  • proaspat
  • tocat
  • 450 ml lapte

Mod de preparare

Se caleste usturoiul in untul topit. Se caleste si faina, se adauga patrunjelul tocat si laptele si se fierbe pina se ingroasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...