Sos de rosii picant

Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,musta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6kg de rosii
  • 250g zahar
  • 2lingurite piper
  • sare
  • 2lingurite de mustar dizolvat intr-un pahar cu otet

Mod de preparare

Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,mustarul,piperul,sarea si se amesteca totul.Se pune in sticle fierbinte,dupa care se sterilizeaza prêt de 30 de minute.Se stinge focul si lasa pe loc pina se raceste ,dupa care pune sticlele in camara.
Se serveste la fripturi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos