Sos de smantana cu usturoi

Se curata usturoiul si se striveste cu aparatul special. Se adauga sarea si uleiul si se freaca pana devine o pasta, dupa care se adauga smantana. se

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana usturoi
  • 200 g smantana
  • un praf de sare de mare
  • o lingurita ulei de masline

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se striveste cu aparatul special. Se adauga sarea si uleiul si se freaca pana devine o pasta, dupa care se adauga smantana.

se poate adauga si verdeata: patrunjel sau marar.

Este un sos pe care noi il mancam la orice mancare, chiar si in ciorba. Este singura forma in care i-am convins pe copii sa consume usturoiul.


Se serveste alaturi de orice fel de mancare.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri, fursecuri, cine vrea fursecuri? Hai, stiu eu ca nu le refuzati si va plac, mai ales langa o cana de cafea...

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca