Sos de tarhon pentru friptura de miel

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui. Adaugati zeama d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml supa de pui sau de zarzavat
  • zeama stoarsa de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • 1 leg. tarhon verde
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.

Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.

Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.

Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.

Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.

Lasati sosul acoperit la racit.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat...

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca