Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui. Adaugati zeama d
Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.
Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.
Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.
Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.
Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.
Lasati sosul acoperit la racit.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii