Sos de usturoi si piper

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca bine cu miezul de piine, ca o crema. Se amesteca galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca p

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • ¼ pahar ulei
  • miezul de la o felie de piine inmuiat bine in lapte si
  • stors

Mod de preparare

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca

bine cu miezul de piine, ca o crema. Se amesteca

galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca

pentru maioneza. Se adauga usturoiul. Se pipereaza

ceva mai mult.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...