Sos de usturoi si piper

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca bine cu miezul de piine, ca o crema. Se amesteca galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca p

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • ¼ pahar ulei
  • miezul de la o felie de piine inmuiat bine in lapte si
  • stors

Mod de preparare

Usturoiul tocat foarte marunt se amesteca

bine cu miezul de piine, ca o crema. Se amesteca

galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca

pentru maioneza. Se adauga usturoiul. Se pipereaza

ceva mai mult.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...