Sos din nuci si usturoi

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Se zdrobesc. Se adauga sare si se amesteca cu uleiul turnat putin cite putin, nucile curatite si pisate, ustu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. nuci
  • 2 cartofi mari
  • 1/2 capatina usturoi
  • 1/2 ceasca ulei
  • sare
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Se zdrobesc. Se adauga sare si se amesteca cu uleiul turnat putin cite putin, nucile curatite si pisate, usturoiul bine pisat. Se desface cu otet. Se pot inlocui cartofii cu miez de piine alba, inmuiat in apa si stors.


Se serveste linga legume fierte sau prajite, rasol de peste, raci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa