1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala 2. separat se amesteaca
1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala
2. separat se amesteaca pelteua de portocala cu vinul si otetul
3. se adauga mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia
4. se amesteca bine ingredientele
Se serveste caldut peste feliile de friptura de miel
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii