Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime. se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie. Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare
Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime.
se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie.
Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare, piper, si suc de lamaie.
Se stoarce sucul de la 1 portocala, se fierbe pana isi reduce volumul la sfert.
Se lasa sa se racoreasca si se inglobeaza in sos.
Clatitele se servesc cu bacon si sause maltaise.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa