Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime. se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie. Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare
Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime.
se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie.
Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare, piper, si suc de lamaie.
Se stoarce sucul de la 1 portocala, se fierbe pana isi reduce volumul la sfert.
Se lasa sa se racoreasca si se inglobeaza in sos.
Clatitele se servesc cu bacon si sause maltaise.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti