Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de mustar. Se lasa sa dea un
Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de mustar. Se lasa sa dea un clocot.
Separat se inabusa in unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul, adaugand si putin unt proaspat cit o nuca.
Daca nu se serveste imediat, se tine cald intr-un vas cu apa fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ciorba de legume
Ciorba de salata ca la Brasov
Ciorba radauteana
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti