Sos picant

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se ame

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 pahar zeama de carne

Mod de preparare

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca, se adauga usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile. Se gusta de sare si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...