Sos picant cu usturoi

Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, apoi se pune in borcanele mici si se sterilizeaza. Poate fi servit cu piept de pui, pastrav prajit, dovlecei pane.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg rosii
  • 200 g ardei iute
  • 200 g usturoi
  • 120 g sare

Mod de preparare

Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, timp de douazeci de minute, apoi se pune in borcanele mici si se sterilizeaza. Se pastreaza la camara.


Sosul picant cu usturoi poate fi servit cu piept de pui, pastrav prajit, dovlecei pane.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...