Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc.
Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc. Ceapa, mustarul si piperul se fierb cca 8 minute in 150 ml apa. Se adauga la sosul brun si se fierb inca 3 minute. Se strecoara printr-o sita foarte fina. La sos se adauga castravetii si se fierb impreuna 5-7 minute. La sfarsit se adauga vin, unt si sare.
Sosul picant se serveste cald, la preparate din carne de vita, porc si limba.
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj