Sos picant pentru paste sau pizza

Pentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se curata si se dau prin masina de tocat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 gogosari mari
  • 36 ardei rosii
  • 8 ardei iuti
  • doua teline
  • o cana de zahar
  • o cana de otet
  • sare.
  •  
  •  

Mod de preparare

Pentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se curata si se dau prin masina de tocat, apoi se pun la fiert cu o cana de apa, o cana de zahar, o cana de otet si sare dupa gust. De la primul clocot, se lasa sa fiarba trei sferturi de ora, apoi se da la o parte si se adauga 10 aspirine pisate. Se amesteca bine si se toarna fierbinte in borcanele. Le punem celofan si le lasam acoperite pana a doua zi.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de pui cu masline si rosii

Intr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...

Mancare de pui cu masline si rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii