Sos scordolea

Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr nuci macinate
  • un pahar untdelemn
  • 5-6 catei usturoi
  • miez de piine
  • putin otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine muiata in apa amestecata cu otet si foarte bine stoarsa. Se sareaza, se pipereaza. Se continua frecatul, turnind untdelemnul, putin cite putin, ca la maioneza. Se adauga usturoiul bine pisat, ca o pasta.


Acest sos se serveste cu rasol de peste, raci, felii de sfecla sau cu fasole verde

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu struguri

Un desert simplu si gustos.

Tarta cu struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca