Sos brun

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascava

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri faina
  • 500 mI supa de carne sau apa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 linguri de branza rasa
  • sare
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare si la urma se adauga unt si se amesteca bine pe foc.


Se serveste la legume.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Conopida la cuptor Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii