Descoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale preferate. Rafinament și gust autentic în fiecare muscătură.
Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt. Faina se cerne. Lamaia se stoarce. Faina se dizolva in 75 ml apa, se adauga in untul topit si se amesteca continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga smantana, macris, zahar, sare si se fierb 10 minute. La sfarsitul fierberii se adauga sucul de lamaie.
Sosul de macris se serveste cald, la friptura de miel, pasare si vita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii