Pentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc cu apa rece si se taie lame subtiri.
Pentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc cu apa rece si se taie lame subtiri. Ciupercile se inabusa in unt, se adauga sos Madera, sare, piper si se fierb 10 minute.
Sosul din ciuperci se serveste la escalop, turnedo si preparate din oua.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii