Sosul cu mazare si cimbru este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 1 borcan mazare verde, 500 ml bulion si 2 catei de usturoi.
Sosul cu mazare si cimbru este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se pune uleiul la incalzit, se adauga faina si se amesteca cat sa se desfaca. Se toarna bulionul si apa de pe mazare si se amesteca bine ca sa nu se faca cocoloase.Se adauga usturoiul, condimentele si se lasa sa fiarba 5 minute apoi se adauga mazarea, se mai lasa sa fiarba putin si se stinge focul.
Sosul cu mazare si cimbru se serveste cu paine sau ca si garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii