Sos cu branza de vaci si verdeata

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • o legatura de patrunjel
  • 2 crengute de tarhon
  • 3-4 frunze de menta
  • 2 codite de ceapa verde
  • 2 rosii mici
  • zeama de la ½ de lamaie
  • sare si
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se  amesteca branza cu sare, piper, zeama de lamaie, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt, iar la urma, se pun rosiile tocate.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii