Sos de ciuperci

Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 150 g ciuperci
  • 1 lingura faina
  • 2 cesti zeama de carne
  • 100 g smintina
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale. Ciupercile curatite, spalate si taiate feliute subtiri se inabusa cu restul de unt, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se adauga zeama de carne. Se toarna in sosul de faina si se stoarce zeama de lamiie. Se gusta de sare, se adauga smintina, se amesteca si se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta

Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca