Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale.
Se topesc 50g unt, se adauga faina si se amesteca pina absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba acoperit la foc moale. Ciupercile curatite, spalate si taiate feliute subtiri se inabusa cu restul de unt, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se adauga zeama de carne. Se toarna in sosul de faina si se stoarce zeama de lamiie. Se gusta de sare, se adauga smintina, se amesteca si se serveste.
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj