Sos de hrean cu ciuperci

Se rade hreanul pe razatoarea mica. Ciupercile taiate felii se inabusa cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, pana scade apa pe care o lasa si incep sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita faina
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 bucata hrean
  • patrunjel verde
  • 1 jumatate pahar supa de carne

Mod de preparare

Se rade hreanul pe razatoarea mica. Ciupercile taiate felii se inabusa cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, pana scade apa pe care o lasa si incep sa se rumeneasca. Se adauga faina, sare, piper, hreanul ras, patrunjel verde tocat si supa de carne. Se pune pe foc mic sa fiarba pana scade si devine sos.


Se serveste la carne fiarta.

Alte retete:

Chiftele

Cartofi la cuptor

Galuste cu prune

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide