Sos de usturoi si cartofi

Sosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se zdrobeste usturoiul, apoi cartoful, se adauga galbenusurile.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 catei de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml ulei de masline
  • ½ de lingura de zeama de lamaie
  • 1 cartof fiert in coaja
  • sare
  • piper
  • verdeata pentru decor

Mod de preparare

Pentru sosul de usturoi si cartofi se zdrobeste usturoiul, apoi cartoful cald fara coaja, dupa care se adauga galbenusurile, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul ca la o maioneza pana devine consistent.


Sosul de usturoi si cartofi se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa