Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul, smantana, sare, piper si se fierbe ameste
Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul, smantana, sare, piper si se fierbe amestecul in cuptor pana scade vinul, dar nu de tot, sa ramana un sos bun.
Acest sos se poate turna peste carnea pentru friptura, chiar de la inceput, inainte de a se pune la cuptor. Este un sos foarte bun pentru fripturi, rasol etc.
Alte retete:
Tocanita de pui
Conopida la cuptor
Zacusca de ciuperci
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti