Sos verde

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate in

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr maioneza
  • hatmatuchi
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri piure de spanac

Mod de preparare

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate intrebuinta numai piure de spanac.


Acest sos se serveste langa mancarurile cu carne.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare

Chiftele

Ardei umpluti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste afumate cu varza fiarta

Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...

Coaste afumate cu varza fiarta
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos