Vinegreta

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el vegetalele fierte si strecurate. Se

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar (dijon)
  • piper (optional)
  • 1-2 catei usturoi (depinde de marime)
  • 3 linguri de ulei (preferabil de masline)

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el vegetalele fierte si strecurate. Se amesteca bine si se serverste.

Este foarte gustos mai ales pentru vegetalele care nu au mult gust cind sunt fierte: sparanghel, broccoli, etc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...