Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga ouale rascoapte tocate si putina frunza de patrunjel, tocat.
Se serveste cald, cu peste rasol.
Alte retete
recomandate:
Papricas de pui unguresc
Rulouri de pui pane la cuptor
Pui la gratar
O bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti