Sos de mustar cu miere

Sosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri de maioneza
  • 2 linguri de mustar clasic
  • 2 linguri de miere
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca pana se obtine un sos omogen. Sosul se tine la rece pana la servire.


Sosul de mustar cu miere se poate servi la orice friptura la cuptor, precum si la crochete de peste la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori